Va recomandam. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Centrale termice pe gaz vs centrale electrice - beneficii, bile negre, concluzii

Sursa foto: pixabay.com

23 Oct 2018 | 2 comentarii | 337 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Chiar daca la prima vedere, centralele termice pot trece drept instalatii de incalzire ce au la baza acelasi sistem, ei bine, acestea difera de la categorie la categorie. Cel mai important criteriu de diferentiere a centralelor termice este dat de carburantul utilizat.

citeste mai mult

Cel mai bun boiler - cinci caracteristici esentiale pentru un produs de top

Cel mai bun boiler

16 Oct 2018 | 231 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Daca stii sa alegi in mod corect un boiler de pe roinstalatii.ro, acest lucru va contribui in mod direct la confortul de care intreaga ta familie se va bucura ulterior. Asadar, ne-am propus sa impartasim cu tine in randurile de mai jos principalele lucruri de care sa tii cont, atunci cand achizitionezi un astfel de produs.

citeste mai mult

Incalzirea prin pardosela: cinci detalii pe care trebuie sa le stii despre covorasele electrice

Sursa: unsplash.com

28 Iun 2018 | 63 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Dintre toate tipuri de sisteme termice potrivite pentru locuinte, incalzirea prin pardoseala este cea care se remarca prin numeroasele avantaje pe care le ofera. Eficienta si durata mare de viata sunt doar doua dintre principalele motive pentru care ai putea opta pentru o astfel de alternativa, in cazul in care iti doresti sa implementezi in casa ta un sistem de incalzire care sa iti ofere beneficii pe termen lung, care nu se resimt doar la picioare, ci si in buzunar!

citeste mai mult

Cinci echipamente care iti asigura confortul termic al casei

Sursa: unsplash.com

21 Mai 2018 | 92 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Ne dorim o casa calda iarna si racoroasa vara, iar pentru a ne bucura de acest confort termic pe tot parcursul anului sunt necesare anumite investitii. Alegerea unor echipamente speciale pentru dotarea termica a locuintei se face corelat cu bugetul pe care il ai disponibil, dar si cu performanta pe care ti-o doresti pentru acestea. Iata ce optiuni ai pentru a te bucura de confort termic in casa ta, pe tot parcursul anului!

citeste mai mult

Renovezi locuinta? Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le planifici cu atentie!

Sursa foto: pixabay.com

02 Apr 2018 | 93 afisari

Cristian Alexandru | Va recomandam

Daca tocmai ce ai cumparat o locuinta si nu este una noua, cu un grad ridicat de confort, mai mult ca sigur ai in vedere renovarea acesteia si amenajarea spatiului conform gusturilor tale si ale membrilor familiei tale. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca procesul de renovare nu inseamna doar vopseaua lavabila aplicata la nivelul peretilor, ci multa atentie la toate detaliile.

citeste mai mult