boilere electrice DRAZICE - RoInstalatii.Ro

RoInstalatii.Ro | Blog | boilere electrice DRAZICE

Disperat fara apa calda? Boilerele electrice Drazice iti aduc apa calda si economii!

Boilere

Publicat la 10 Mar 2013 | 87 afisari


Boiler electric, Drazice, caliatae, durabil, garantie 5 ani

Va doriti ca apa calda si costuri mici? Ati vrea ca boilerul pe care il achizitionati sa fie durabil? Boilerele electrice Drazice sunt o  astfel  de solutie! Cazanele pentru cele sapte boilere din oferta sunt garantate 5 ani, in timp ce componentele electrice vin cu o garantie de 2 ani! Preturile sunt competitive, iar modalitatile de plata la noi sunt flexibile. Sa nu mai spunem ca roinstalatii.ro  poate livra aceste produse la nivel national! Puteti comanda simplu si oricand, transparent si eficient. Odata  ce ati adaugat produsul in cosul de cumparaturi,  noi va furnizam online  calculul costurilor de transport, livrare de care tot noi ne ocupam. Va invitam la cumparaturi online, programul este non-stop!

Boilerele electrice sunt metoda eficienta de furnizare a apei calde menajere in case, apartamente sau in spatiile HORECA. Pentru a alege aparatul potrivit necesitatilor dumneavoastra, in primul rand trebuie sa luati in calcul numarul de consumatori simultani de apa calda din imobilul in care montati boilerul, spre exemplu un dus si o chiuveta. De retinut ca pentru un singur utilizator este necesar un cazan avand volumul de 10-30l.

 

Cazanele boilerelelor electrice Drazice


Cazanele boilerelelor electrice Drazice au volume cuprinse intre 50 si 180l, in oferta roinstalatii.ro putand sa gasiti aparatul necesar pentru incalzirea apei calde pentru un numar variat de puncte de consum.


Boilerele Drazice aduc calitatea traditionala ceha. La boilerele electrice Drazice elementul de incalzire nu este submersibil, ci este ceramic uscat, pozitionat intr-o camera de otel. Gratie elementului ceramic de incalzire interior, aparatul ofera o incalzire eficienta a apei, in timp ce rezervorul din otel smaltuit si izolatia din poliuretan de 42mm scad pierderile de caldura. Acestea din urma variaza intre 0,45kWh/ 24h si 1.39 kWh/ 24h pentru boilerele care incalzesc un volum mare de apa. Timpul de incalzire a apei de la 10 la 60 grade Celsius pentru cele sapte modele de boilere electrice variaza intre 1.5h si 5h, in functie de volumul de apa al rezervorului.


Achizitionarea unui boiler electric Drazice de la roinstalatii.ro va aduce avantaje in serie: preturi competitive, plata flexibila, comanda online la orice ora din zi sau noapte si acoperire nationala!


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Boiler electric DRAZICE OKCE 50 L
 

Pret: 1610.00lei

Boiler electric DRAZICE OKCE 80 L
 

Pret: 1656.00lei

Boiler electric DRAZICE OKCE 100 L
 

Pret: 1701.00lei

Boiler electric DRAZICE OKCE 125 L
 

Pret: 1814.00lei

Boiler electric DRAZICE OKCE 160 L
 

Pret: 1985.00lei

Boiler electric DRAZICE OKCE 200 L
 

Pret: 3014.00lei

Adauga comentariul tau