Cea mai buna centrala de apartament - RoInstalatii.Ro

RoInstalatii.Ro | Blog | Cea mai buna centrala de apartament

Doriti independenta termica in apartamentul dvs. de bloc si nu stiti ce sa alegeti? Va prezentam cele mai bune doua centrale termice potrivite unui apartament!

Centrale termice

Publicat la 28 Oct 2012 | 56 afisari


Achizitie, centrala termica, oferta

Sunteti pe punctul de a achizitiona o centrala termica pentru apartamentul dumneavoastra si sunteti in dilema care este cea mai buna optiune? Va ajutam noi, sugerandu-va doua produse de varf din aceasta categorie. Puteti alege una din cele doua centrale termice de calitate superioara, Ariston sau Viessmann, ale caror caracteristici le gasiti mai jos. In plus, Roinstalatii.ro va furnizeaza aceste produse intr-un pachet de beneficii competitiv, greu de refuzat! Pentru ambele centrale va bucurati de preturi reduse, punere in functiune gratuita si kit de evacuare al gazelor inclus. In functie de echipamentul ales, aveti transport gratuit in Bucuresti sau chiar in toata tara. Bunurile vin insotite de certificate de garantie care acopera o perioada de 3-5 ani. Va invitam sa cumparati cu spor!

Centralele termice de apartament sunt incontestabil o solutie economica si alternativa la incalzirea in sistem centralizat. ARISTON CLAS EVO 24FF sau VIESSMANN Vitopend 100 WH1D 24Kw sunt o optiune de luat in considerare in ceea ce priveste raportul calitate/pret.
De aceeasi putere termica, mai exact 24kW, ambele centrale termice sunt utilizate atat pentru incalzirea spatiului, dar si a apei calde menajere.


Cele mai bune produse din categoria centralelor de apartament  sunt comparabile ca ordin de marime in termeni  de pret  si  pentru ambele centrale au fost aplicate reduceri. In timp ce  ARISTON CLAS EVO 24FF costa acum 2.299 lei,  VIESSMANN Vitopend 100 WH1D 24Kw  se vinde acum pe roinstalatii.ro  cu 2.346 lei.


Diferentierea dintre cele mai bune doua centrale apare la termenul de garantie oferit de catre roinstalatii.ro. ARISTON CLAS EVO 24FF are o perioada de garantie extinsa de 5 ani, asigurata de Ariston Romania. VIESSMANN Vitopend 100 WH1D vine cu  garantie asigurata pe o perioada de 3 ani.


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Adauga comentariul tau