Centrale termice. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

De ce sa alegi o centrala termica in condensatie Viessmann?

Sursa foto: Pixabay.com

19 Dec 2017 | 77 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

In timpul iernii cu totii avem nevoie de caldura si apa calda. Aceste resurse ar trebui sa functioneze in mod normal neintrerupt, deoarece fiecare dintre ele reprezinta exigente de confort pe care noi ca utilizatori le avem. De aceea, atunci cand cumperi o centrala termica, va trebui sa ai in vedere si aceste cerinte, pentru a fi sigur ca investitia facuta este cea corecta si sigura.

citeste mai mult

Ce tehnologii moderne folosesc centralele termice Ariston pentru o incalzire eficienta?

Centrale termice Ariston

08 Noi 2017 | 142 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Atunci cand vine vorba despre incalzirea centralizata, Ariston este unul dintre brandurile care se poate lauda cu realizari deosebit de mari. Compania infiintata in anul 1930 in Italia, a reusit sa ajunga in anul 2016 la cifre de afaceri de peste 1.4 miliarde de dolari, ceea ce ii permite sa inoveze si sa gaseasca mereu tehnologii eficiente pentru centralele termice pe care le produce.

citeste mai mult

Care sunt cele mai bune centrale termice de apartament

Sursa: freeimages.com

17 Oct 2017 | 96 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Spre deosebire de sistemul de incalzire centralizat, montarea unei centrale de apartament reprezinta o solutie de incalzire nu doar mult mai eficienta, ci si mai generoasa din punct de vedere al optiunilor de design si chiar a celor de conectivitate. Centrala termica poate fi folosita pentru furnizarea caldurii atat prin intermediul radiatoarelor cat si prin sistemele de incalzire prin pardoseala, oferind utilizatorilor un confort sporit si un bun control al consumului.

citeste mai mult

Rolul termostatelor pentru centralele termice

Termostatele: un accesoriu obligatoriu pentru centralele termice

25 Sep 2017 | 77 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Fiecare anotimp are frumusetea sa. Iarna ne ofera bucurii specifice, cum ar fi incantarea pe care o simtim la caderea primilor fulgii de nea sau distractia construirii unui om de zapada. Pentru ca aceste sentimente de bucurie pe care le simtim sa nu fie umbrite odata cu instalarea temperaturilor scazute de plata facturii pentru gazele naturale, montarea unui aparat de control termic pentru centrala este o solutie buna. In acest articol iti spunem care este rolul termostatelor si cum te ajuta ele sa reduci consumul de gaze.

citeste mai mult

Cum pregatesti centrala termica din locuinta pentru anotimpul rece

Sursa: http://www.nutra-uk.com

20 Sep 2017 | 68 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Pe masura ce temperaturile de afara incep sa scada si in locuinta vei resimti un oarecare disconfort termic. Pentru ca vara este pe final, nu lasa vremea rece de toamna sa te ia prin surprindere si ocupa-te de verificarile necesare la sistemul de incalzire al locuintei. In special in cazul in care folosesti o centrala termica de apartament, trebuie sa te asiguri ca toate reviziile au fost efectuate si ca sistemul este pregatit sa iti ofere randament maxim cu minim de consum de energie! Vezi care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a-ti pune la punct sistemul de incalzire din locuinta, pentru a preintampina anotimpul rece.

citeste mai mult