Centrale termice. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Acte necesare montare termica apartament: tot ce trebuie sa stii!

Acte necesare montare termica apartament

03 Apr 2019 | 19 comentarii | 3633 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Montarea unei centrale termice de apartament este o optiune la care te poti gandi in orice sezon. Avantajele oferite sunt numeroase si le vei resimti mai ales atunci cand temperaturile din termometre nu sunt foarte prietenoase. Indiferent daca te debransezi de la reteaua comuna de incalzire sau daca vrei sa iti modernizezi locuinta, trebuie sa stii ca montarea unei centrale termice presupune un proces birocratic destul de amplu.

citeste mai mult

Top 10 cele mai bune centrale termice in 2018

Top 10 centrale termice 2018

04 Feb 2019 | 1 comentarii | 8825 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Iti doresti o casa calduroasa iarna? Acest lucru este simplu de obtinut, dar trebuie sa faci cateva investitii. In acest sens, ai la dispozitie o gama variata de sisteme de incalzire, fiecare cu propriile avantaje si dezavantaje. Sistemul cel mai accesibil ca pret este centrala termica, pe care vom pune accent in acest articol. Astfel, iti vom prezenta topul celor mai bune centrale termice in 2018, in functie de eficienta, cost si producator.

citeste mai mult

Utilizarea corecta a centralei termice - filtrul magnetic anticalcar

filtrul magnetic anticalcar

31 Aug 2018 | 403 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Utilizarea corecta a unei centrale termice de apartament nu se rezuma doar la setarea optima a acesteia, pentru apa calda si caldura, vara sau iarna. Eficienta unui astfel de sistem de incalzire a locuintei depinde foarte mult si de grija pe care o ai fata de aceasta, prin investitii inteligente ce tin departe factorii nocivi externi. Printre cei mai cunoscuti inamici ai unei centrale termice se numara depunerile de calcar sau alte reziduuri din apa menajera.

citeste mai mult

Centrala termica vs sistem centralizat de incalzire - roinstalatii.ro

Sursa foto: pexels.com

17 Aug 2018 | 171 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Daca te gandesti inca de pe acum la lunile friguroase din aceasta iarna, luand in calcul instalarea unei centrale termice de apartament, noi credem ca faci o alegere excelenta. Poti oricand intra pe roinstalatii.ro si sa iti alegi centrala termica pe care o consideri cea mai potrivita pentru locuinta ta.

citeste mai mult

Cea mai buna centrala de apartament - avantaje, garantie, branduri 2018

Cea mai buna centrala de apartament

06 Aug 2018 | 328 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Indiferent de produsul pe care vrei sa il cumperi pentru casa ta, ai in minte mereu un lucru extrem de important: banii sa fie dati pe ceva ce poate oferi locuintei mai mult confort si mai multa siguranta, pentru absolut toti membrii familiei tale. Pentru noi, lucrurile sunt extrem de simple: vrem sa le oferim tuturor clientilor nostri centrale termice de calitate, astfel incat zilele de iarna sa fie mai blande, iar caldura sa fie un lucru extrem de simplu de obtinut, doar la un click distanta.

citeste mai mult