Centrale termice. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Centrala termica vs sistem centralizat de incalzire - roinstalatii.ro

Sursa foto: pexels.com

17 Aug 2018 | 59 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Daca te gandesti inca de pe acum la lunile friguroase din aceasta iarna, luand in calcul instalarea unei centrale termice de apartament, noi credem ca faci o alegere excelenta. Poti oricand intra pe roinstalatii.ro si sa iti alegi centrala termica pe care o consideri cea mai potrivita pentru locuinta ta.

citeste mai mult

Cea mai buna centrala de apartament - avantaje, garantie, branduri 2018

Cea mai buna centrala de apartament

06 Aug 2018 | 126 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Indiferent de produsul pe care vrei sa il cumperi pentru casa ta, ai in minte mereu un lucru extrem de important: banii sa fie dati pe ceva ce poate oferi locuintei mai mult confort si mai multa siguranta, pentru absolut toti membrii familiei tale. Pentru noi, lucrurile sunt extrem de simple: vrem sa le oferim tuturor clientilor nostri centrale termice de calitate, astfel incat zilele de iarna sa fie mai blande, iar caldura sa fie un lucru extrem de simplu de obtinut, doar la un click distanta.

citeste mai mult

Sfaturi pretioase pentru functionarea durabila a centralei de apartament

Centrale de apartament

18 Apr 2018 | 68 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Achizitia si montajul unei centrale termice reprezinta investii deloc de neglijat, pe care le facem in ideea de a spori confortul casei, pe termen lung. Tocmai pentru ca ne dorim sa ne bucuram cat mai mult de avantajele pe care le ofera un asemenea echipament de incalzire, ar trebui sa invatam ce presupune intretinerea corecta a acestor centrale termice pentru apartament.

citeste mai mult

Sase intrebari si raspunsuri esentiale despre centralele termice

Centrale termice

08 Feb 2018 | 138 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Alegerea si montarea unei centrale termice nu poate fi facuta dupa ureche. Inainte sa te decizi daca aceasta reprezinta cea mai buna solutie de incalzire pentru casa ta si daca investitia pe care vrei sa o faci iti poate satisface nevoia de confort, trebuie sa stii raspunsurile unui set de intrebari esentiale.

citeste mai mult

De ce sa alegi o centrala termica in condensatie Viessmann?

Sursa foto: Pixabay.com

19 Dec 2017 | 95 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

In timpul iernii cu totii avem nevoie de caldura si apa calda. Aceste resurse ar trebui sa functioneze in mod normal neintrerupt, deoarece fiecare dintre ele reprezinta exigente de confort pe care noi ca utilizatori le avem. De aceea, atunci cand cumperi o centrala termica, va trebui sa ai in vedere si aceste cerinte, pentru a fi sigur ca investitia facuta este cea corecta si sigura.

citeste mai mult