Centrale termice. Informatii oferite de RoInstalatii.Ro
RoInstalatii.Ro | Blog | Centrale termice

Rolul termostatelor pentru centralele termice

termostate de ambient, centrale termice, economie, confort

25 Sep 2017 | 431 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Fiecare anotimp are frumusetea sa. Iarna ne ofera bucurii specifice, cum ar fi incantarea pe care o simtim la caderea primilor fulgii de nea sau distractia construirii unui om de zapada. Pentru ca aceste sentimente de bucurie pe care le simtim sa nu fie umbrite odata cu instalarea temperaturilor scazute de plata facturii pentru gazele naturale, montarea unui aparat de control termic pentru centrala este o solutie buna. In acest articol iti spunem care este rolul termostatelor si cum te ajuta ele sa reduci consumul de gaze.

citeste mai mult

Cum pregatesti centrala termica din locuinta pentru anotimpul rece

Centrala termica, radiatoare, caldura, confort

20 Sep 2017 | 1 comentarii | 503 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Pe masura ce temperaturile de afara incep sa scada si in locuinta vei resimti un oarecare disconfort termic. Pentru ca vara este pe final, nu lasa vremea rece de toamna sa te ia prin surprindere si ocupa-te de verificarile necesare la sistemul de incalzire al locuintei. In special in cazul in care folosesti o centrala termica de apartament, trebuie sa te asiguri ca toate reviziile au fost efectuate si ca sistemul este pregatit sa iti ofere randament maxim cu minim de consum de energie! Vezi care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a-ti pune la punct sistemul de incalzire din locuinta, pentru a preintampina anotimpul rece.

citeste mai mult

Avantajele majore ale centralelor termice pe gaz in condensatie

centrale termice in condensatie, avantaje,randament, eficienta

06 Apr 2016 | 851 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Centralele termice in condensatie reprezinta o solutie excelenta pentru proprietarii de apartamente sau de case care isi doresc sa foloseasca un sistem de incalzire modern si extrem de eficient. Chiar daca exista mai multe tipuri de centrale, in functie de combustibilul folosit, cele in condensatie (care se mai numesc si „centrale termice in condensare”) au cateva avantaje si beneficii care le diferentiaza.

citeste mai mult

Centrale termice pe lemne versus centrale termice pe gaz

Centrale termice, incalzire, confort termic

08 Feb 2015 | 801 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Acasa trebuie sa fie intotdeauna un loc primitor. Asadar, indiferent de tipul si de dimensiunile locuintei, indiferent ca este apartament sau casa, in timpul sezonului rece va fi necesar sa iti incalzesti caminul. Producatorii de echipamente de incalzire pun la dispozitia utilizatorilor centrale termice pe lemne, dar si centrale pe gaz, carbuni sau energie electrica. Care este cea mai avantajoasa pentru tine?

citeste mai mult

Centralele Ariston - centrale termice in condensatie pe care te poti baza

Centrale Ariston, condesatie, pe gaz, electrice

17 Ian 2015 | 668 afisari

Cristian Alexandru | Centrale termice

Alegerea unei centrale termice este relativ dificila, pentru ca sunt multi factori de care trebuie sa se tina cont. Fiind o investitie considerabila si de lunga durata, alegerea trebuie sa fie luata in deplina cunostinta de cauza, in urma consultarii cu specialisti care sa iti poata recomanda centrala termica potrivita pentru locuinta ta, precum si accesoriile si caloriferele corespunzatoare specificului locuintei, dar si tipului de centrala termica ales.

citeste mai mult