Transport gratuit de Halloween - RoInstalatii.Ro

RoInstalatii.Ro | Blog | Transport gratuit de Halloween

Comanda acum! Ai transport gratuit pentru orice comanda, oriunde in tara! Trei zile magice: 31 octombrie - 2 noiembrie

Va recomandam


Publicat la 25 Noi 2012 | 43 afisari


Halloween, 31 Octombrie, sarbatoare, surpriza, infricosator, trick or treat

Comanda orice produs pe site-ul nostru pana pe 2 noiembrie si profita de promotia noastra magica: transport gratuit oriunde in tara pentru orice comanda!

De Halloween ne-am gandit sa iti facem o surpriza simpatica dar cu aspect infricosator: transport gratuit le orice comanda, indiferent de suma comandata sau de localitatea de livrare.

Exceptie fac doar localitatile care nu sunt acoperite de compania de curierat rapid cu care livram in afara Bucurestiului si a judetului Ilfov.

 

Ce mai astepti? PROFITA ACUM!

 

Cate ceva despre sarbatoarea de Halloween. Este o sarbatoare de origine celtica, preluata astazi de multe popoare din lumea occidentala, ea raspandindu-se in secolul al XIX-lea prin intermediul imigrantilor irlandezi din Statele Unite ale Americii.

 

Ea este sarbatorita in noaptea de 31 octombrie, desi in unele tari data sarbatorii variaza — de exemplu, in Suedia este sarbatorita in prima sambata din noiembrie. Numele provine din limba engleza, de la expresia All Hallows' Even, numele sarbatorii crestine a tuturor sfintilor, sarbatoare cu care Halloweenul a devenit asociat in tarile unde predomina crestinismul occidental — catolic si protestant, deoarece in aceste culte crestine, ziua tuturor sfintilor este sarbatorita pe 1 noiembrie.

 

Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat, care reprezinta Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sarbatori, copiii se mascheaza in vrajitori, mumii sau alte personaje si colinda pe la case intreband „Trick or Treat?” (Pacaleala sau dulciuri?), ca o amenintare ca daca nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsa. In alte tari, Halloween este serbat prin parade si carnavaluri.


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Adauga comentariul tau