Boilere electrice

RoInstalatii.Ro | Blog | Boilere electrice
Incalzirea apei calde este una din necesitatile cotidiene ale vietii moderne, iar boilerele electrice sunt sursa dumneavoastra independenta pentru apa calda
Boilere

Publicat la 24 Noi 2013 | 92 afisari


Boiler electric, apa calda, independenta, durabilitate, fiabilitate

In viata moderna exista necesitati primare la fel de importante precum hrana zilnica, iar apa calda este un exemplu clar al unei astfel de necesitati al vietii moderne. Existenta unei surse independente de apa calda aduce confort si o mai buna monitorizare a costurilor, asadar boilerul vine la pachet si cu potentiale economii venite din utilizarea lui. In oferta roinstalatii.ro gasiti 50 de tipuri de boilere electrice, de puteri si volume variate, fabricate de firme cu renume in domeniu. Toate produsele noastre sunt insotite de garantie, iar pentru multe produse din gama acum va puteti bucura de preturi scazute.

Alegerea boilerelor electrice in functie de specificatiile tehnice ale acestora

 

In oferta roinstalatii.ro avem o gama larga de boilere electrice, care sa acopere orice fel de necesitate si orice buget sau cerinta tehnica. In primul rand, boilerele electrice sunt clasificate dupa pozitionarea boilerelor in incapere si raportat la locul de consum. Spre exemplu, in oferta noastra gasiti boilere de volum mic (10l/15l/30l) care se monteaza sub chiuveta sau deasupra acesteia, spre deosebire de aparatele de volum mediu-mare (50l-150l+) care se instaleaza vertical sau orizontal pe perete.

 

Pentru a va acoperi necesarul casnic, este necesar sa estimati volumul de apa calda ce il veti consuma simultan in mai multe locuri. Volumul boilerului este un aspect foarte important in achizitionarea unui boiler, pentru aceasta trebuie sa luati in calcul numarul locurilor de consum si al utilizatorilor (chiuvete, cada, cabina dus) si estimarea volumului de apa consumat simultan. Spre exemplu, un boiler cu volumul de 10-30l asigura apa calda pentru un singur utilizatori, intr- un singur loc de consum (spre exemplu chiuveta), in timp ce un boiler de un volum mai mare de 100 l asigura lejer apa calda pentru 4 utilizatori in patru locuri de consum. In oferta roinstalatii.ro gasiti produse de diferite volume, care sa asigure necesarul de apa calda al familiei dvs.

 

Puterea boilerului, de fapt puterea rezistentei care inclazeste apa calda, este o trasatura care ne indica timpul de incalzire al apei. Cu cat este mai mare puterea unor centrale de volume similare, cu atat mai scurt timpul de incalzire al apei.

 

Afisajul, programele existente, optiunile pentru o utilizare cat mai prietenoasa a boilerului sunt alte aspecte de luat in seama pentru usurinta in exploatare.

 

Criterii comerciale pe care sa le analizati cand cumparati un boiler electric

 

Cumparati doar produse certificate si insotite de factura si garantie, asa aveti certitudine ca va puteti bucura de boilerul dumneavoastra. Nu achizitionati produse second-hand al caror istoric de functionare nu il cunoasteti. Daca vedeti un boiler vandut drept chilipir, care pare prea ieftin sa fie adevarat, probabil are alte probleme! Luati aminte la garantie: cu cat mai indelungata, cu atat mai siguri sunteti dumneavoastra. In oferta roinstalatii.ro toate produsele sunt insotite de garantie. O parte a produselor din gama au garantie de 2 ani, in schimb exista producatori care ofera garantie de 2 ani pentru componenetele electronice, in timp ce cazanul are garantie de 7/10 ani! Va invitam sa cumparati produse la calitatea specificata, in conditii sigure!


Scris de: Cristian Alexandru  |  office@roinstalatii.ro


Adauga comentariul tau