Boilere. Informatii oferite de blog.roinstalatii.ro

Sfaturi pentru intretinerea corecta a unui boiler electric

Sursa foto: greenenergyscotland.com

28 Sep 2017 | 681 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Boilerul electric reprezinta una dintre cele mai folosite solutii tehnologice de catre romani pentru obtinerea apei calde menajare. Durata medie de viata a unui boiler electric este de circa zece ani, mai mare decat in cazul altor echipamente de incalzire a apei similare. Un boiler electric rezista mai mult, deoarece foarte putine dintre componentele sale sunt expuse in mod direct la caldura. Daca va doriti sa aveti un boiler electric care sa reziste multi ani, ar fi indicat sa urmati cateva sfaturi simple.

citeste mai mult

Ce factori conteaza in achizitionarea unui boiler electric

Boilerul electric: apa calda instant

04 Feb 2016 | 113 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Oricine cumpara un boiler electric doreste un singur lucru: sa aiba apa calda la dispozitie. Astfel, orientarea catre un anumit model de boiler inca lipseste. Clientii mai sunt interesati si ca boilerul sa consume cat mai putin curent electric.

citeste mai mult

Boilerele electrice si criterii de alegere

Boilere electrice (sursa foto: www.modernize.com)

18 Apr 2015 | 133 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Incalzirea apei calde este cu siguranta un proces care, atat pe timpul iernii dar si in restul anotimpurilor, un proces rapid si fara consum mare de energie. Daca nu ai montat o centrala care sa-ti furnizeze apa calda, opteaza pentru instalarea unui boiler. In acest articol, iti prezentam caracteristicile diferentiale ale diverselor tipuri de boilere, dar si cateva sfaturi pe baza carora sa faci alegerea potrivita nevoii si bugetului tau.

citeste mai mult

Sapte avantaje ale unui boiler electric, in comparatie cu unul pe gaz

Boiler electric - avantaje (flame-on-boiler-installation.co.uk)

06 Mar 2015 | 341 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

Incalzirea pe baza de gaz este recunoscuta ca fiind mai eficienta la nivel de cost efectiv, in comparatie cu sistemul de incalzire pe baza de energie electrica. Acest lucru se datoreaza atat diferentei de pret intre cele doua tipuri de surse (gaz si curent electric), cat si faptului ca vitezei de incalzire a apei, care este mai mare in sistemele pe gaz.

citeste mai mult

Incalzirea apei calde este una din necesitatile cotidiene ale vietii moderne, iar boilerele electrice sunt sursa dumneavoastra independenta pentru apa calda

Boilere electrice. Poza 87

24 Noi 2013 | 82 afisari

Cristian Alexandru | Boilere

In viata moderna exista necesitati primare la fel de importante precum hrana zilnica, iar apa calda este un exemplu clar al unei astfel de necesitati al vietii moderne. Existenta unei surse independente de apa calda aduce confort si o mai buna monitorizare a costurilor, asadar boilerul vine la pachet si cu potentiale economii venite din utilizarea lui. In oferta roinstalatii.ro gasiti 50 de tipuri de boilere electrice, de puteri si volume variate, fabricate de firme cu renume in domeniu. Toate produsele noastre sunt insotite de garantie, iar pentru multe produse din gama acum va puteti bucura de preturi scazute.

citeste mai mult