RO INSTALATII - magazinul dvs. complet de instalatii Centrale termice Centrale termice pe gaz in condensatie Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP
Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP, kit evacuare inclus
Poza Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24 28 1 ErP
P.I.F. - Punerea in functiune a centralelor termice

Punerea in functiune (PIF) este o operatiune efectuata de catre firmele de asistenta tehnica si service, si consta intr-o serie de verificari si reglaje conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2002.


Citeste mai mult
Informatii despre livrarea comenzilor

Livarea produselor se face in functie de alegerea ta din cosul de cumparaturi. Modalitatile de livrare sunt urmaroarele:


Citeste mai mult
2.79900  lei cu TVA / Buc
In rate de la 279.99 lei/luna (
) »@credit
In rate de la 296.49 lei/luna (
) »TBI Credit
Transport gratuit oriunde in Romania*
*in localitatile acoperite de firmele de curierat cu care colaboram sau flota RoInstalatii.
Comanda impreuna cu:
Montaj standard Immergas + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov, Constanta, Tulcea, Calarasi) detalii
Montaj standard Immergas + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov, Constanta, Tulcea, Calarasi) - 600.00 lei

Montajul standard este efectuat de catre societati partenere ce dispun de personal specializat si include:
- demontarea centralei termice pe gaz murala existenta (daca este cazul) si pozitionarea celei noi pe perete
- racordarea centralei la instalatia deja existenta (apa calda, apa rece, tur, retur, gaz)
- realizarea gaurii de cos (trecere prin caramida, BCA, rigips, lemn)
- montarea kitului de evacuare gaze arse
- racordarea tevii de condens la cea mai aproape scurgere de canalizare (doar daca este posibil, condensul nu se va elimina in exteriorul cladirii)
- punerea sub presiune a instalatiei
- PIF (punere in functiune)
- AF ISCIR (autorizare de functionare), valabila 2 ani de la emitere

Montajul standard nu include:
- realizarea gaurii de cos in pereti de beton (cost suplimentar 180 lei)
- armaturile necesare racordarii centralei (robineti, filtre, etc)

600.00 lei
Comanda telefonic: 0376.44.80.30
Email: comenzi@roinstalatii.ro
Producator:   Immergas
Immergas
Immergas

Fondată în 1964 şi specializată în proiectarea şi construcţia de centrale termice cu gaz, Immergas este astăzi o companie în continuă expansiune . Immergas proiectează, testează şi pune la punct toate produsele sale în propriul Centru de Cercetare şi Dezvoltare. Acestuia i se adaugă Secţiile de Modelare, Producţie, Montaj şi Testare. Immergas se distinge şi prin eficienţa serviciilor furnizate de cele peste 600 de Centre de Asistenţă Tehnică Autorizate care dau valoare calităţii produsului şi fructifică munca desfăşurată de Instalator.


  Cod: 3.024598

Specificatii produs

Garantie 2 ani

Pentru acest produs aveti o garantie de doi ani.

Kit evacuare inclus

La acest produs kit-ul de evacuare este inclus in pret.

Livrare in toata tara

La acest produs livrarea este asigurata la nivel national

PIF gratuit

Pentru acest produs punerea in functiune este GRATUITA. Persoana autorizata pentru a efectua punerea in functiune, va realiza urmatoarele operatii: - verifica aparatul care urmeaza sa fie pus in functiune si compatibilitatea lui cu tipul de gaz utilizat - verifica instalarea corecta a aparatului asa cum este prevazuta in instructiunile producatorului acestuia - verifica racordarea corecta a aparatului la reteaua de gaz, reteaua de electricitate, reteaua de apa, evecuarea gazelor arse - alimenteaza aparatul cu combustibil gazos, apa si electricitate - verifica etanseitatea circuitelor de combustibil gazos si de apa - verifica functionarea sistemelor de reglare si protectie - regleaza parametrii de intrare in aparat - porneste aparatul, efectuand reglajele necesare pentru o functionare optima a acestuia - reverifica functii de reglare si protectie la cald - masoara parametrii de functionare, acestia fiind trecuti intr-un raport de verificare - instruieste utilizatorul final, caruia ii va explica modul de exploatare si intretinere curenta a aparatului - completeaza carnetul aparatului si il preda utilizatorului final Utilizatorul final contrasemneaza raportul de verificare. ATENTIE ! 1. A NU SE CONFUNDA INSTALAREA CU PUNEREA IN FUNCTIUNE 2. ESTE NECESARA AUTORIZAREA FUNCTIONARII CENTRALEI TERMICE (LUAREA IN EVIDENTA ISCIR). De regula aceasta se face cu firma care efectueaza punerea in functiune (PIF) si este contra cost.

Livrare gratuita TOATA TARA

Pentru acest produs se asigura LIVRARE GRATUITA in toata tara (zonele acoperite de catre Urgent Curier)

Garantie 2 ani
Tiraj centrala Fortat
Ardere centrala In condensare
Putere centrala 6 - 24 kw
Boiler incorporat Nu
Utilizare Incalzire +ACM
Instalare centrala Pe perete
Pachete
Pachet Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP + Pompa de condens centrale termice SANICONDENS PRO
Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP
Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP [3.024598]
Pompa de condens centrale termice SANICONDENS PRO
Pompa de condens centrale termice SANICONDENS PRO [SFA3SK5]
Pret pachet: 3095.00 lei
Economisesti 129.00 lei
nu se cumuleaza cu alte promotii
Pachet Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP, Termostat de ambient fara fir LOGICTHERM C7 RF, Filtru anticalcar DOSAMAX BLU 1/2-1/2
Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP
Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP [3.024598]
Filtru anticalcar DOSAMAX BLU 1/2-1/2
Filtru anticalcar DOSAMAX BLU 1/2-1/2 [BLU1/2]
Termostat de ambient fara fir LOGICTHERM C7 RF
Termostat de ambient fara fir LOGICTHERM C7 RF [C7RF]
Pret pachet: 3040.00 lei
Economisesti 90.00 lei
nu se cumuleaza cu alte promotii
Pachet Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP, kit evacuare inclus, Filtru anti-magnetita FERNOX TF1 COMPACT, Termostat de ambient fara fir LOGICTHERM C7 RF
Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP
Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP [3.024598]
Filtru anti-magnetita FERNOX TF1 COMPACT
Filtru anti-magnetita FERNOX TF1 COMPACT [62131]
Termostat de ambient fara fir LOGICTHERM C7 RF
Termostat de ambient fara fir LOGICTHERM C7 RF [C7RF]
Pret pachet: 3196.00 lei
Economisesti 120.00 lei
nu se cumuleaza cu alte promotii

Produse recomandate

Descriere produs

Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP

Gama VICTRIX EXA ErP ofera toate avantajele condensarii in conditiile unei utilizari deosebit de simple. Promovand tehnologia cea mai compatibila cu Directivele Europene si cu scopul de a reduce consumul de energie, noua gama se afirma ca o solutie eficienta pentru multe instalatii noi dar si pentru inlocuirea aparatelor existente.

Centrala murala Immergas Victix Exa este sistemul de incalzire pe care il cautati: rezistent, usor de montat si utilizat.  Este o centrala fiabila, usor de utilizat si, datorita tehnologiei in condensare, este ecologica si economica,  avand o putere pe incalzire de 24 KW.   Este o centrala in tiraj fortat, utila atat in incalzirea locuintelor, cat si in prepararea apei calde menajere.  

Componenta cheie a Immergas Victrix  Exa  24/28 Erp este modulul atat de modulul de condensare din inox care are dublu rol. Pe de o parte fiind o piesa principala in procesul de condensare aceasta ajuta utilizatorul sa economiseasca bani la factura de gaz natural, printr-un consum scazut, dar in acelasi timp sa fie prietenoasa cu mediul.  Este o centrala tehnologic noua, care se conformeaza deplin noilor  directive europene ErP.

Un alt atuu al acestei centrale este modul simplu in care aceasta poate fi utilizata. Afisajul LCD ofera utilizatorilor informatii despre functionarea si parametrii centralei.

Centrala este furnizata fara boiler incorporat. 

 

Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP

Caracteristici specifice ale centralei termice Immergas Victrix Exa 24/28 

Cu o plaja de modulare a puterii intre 25-100%  si o pompa electronica de mic consum energetic, Immergas Victrix Exa  este o centrala termica ce sustine protectia mediului prin emisii reduse de noxe (clasa 5 NOx),fiind dotat in acelasi timp cu sistem de evacuare a gazelor din Seria Verde, la o temperatura maxima a gazelor de ardere 75 grade Celsius. Iar daca argumentele nu erau suficiente asupra fiabilitatii centralei, mai scriem ca  Immergas Victrix Exa 24/28  este echipata cu sistem standard de anti-inghet pana la -5 grade Celsius. 

 

Informatii tehnice ale centralei termice in condensare Immergas Victrix Exa 24/28

 

Puterea centralei termice in condensare Immergas Victrix Exa 24/28

 

Centrala termica in condensare Immergas Victrix Exa 24/28 genereaza niveluri de putere diferite (minim/ maxim), in conditii termice variate. Astfel, la temperaturi   de 30 grade Celsius/ 40 grade Celsius atinge puteri putere utila maxima de incalzire  30,4 kW s un minim de 6,1 kW, la 30/50 grade Celsius acestea valori maxime de putere utila sunt  de 30,4KW, minimul 6,1kW ; pentru 60/ 80°C  maximul 23,7kW, la un minim de  5,5kW

 

Centrala Immergas Victrix Exa 24/28  poate atinge o temperatura maxima a agentului termic de 90 grade Celsius, la o plaja de reglare a temperaturii  de 20-28 grade Celsius. Presiunea de incalzire in circuit nu depaseste 3 bar, in timp ce presiunea in vasul de expansiune (cu un volum de 8l) este de 1 bar. Consumul de gaz metan (g20) pentru raportul de presiune (Pmax/Pmin)  este 0,6 metri cubi/ ora - 2,56 metri cubi/ ora.

 

Incalzirea apei calde menajere

 

Immergas Victrix Exa dezvolta putere utila cuprinsa intre 5,5 kW- 27,5 kW (minim- maxim) pentru prepararea apei calde menajere ( ACM), la o plaja de reglare a temperaturii apei de 30-60 grade Celsius. Pentru o diferenta de temperatura de 30 grade Celsis (DT= 30grade Celsius) debitul continuu de apa este de 13,7 litri/ minut,  in timp ce debitul minim al lichidului in circuit  este de 1,5 litri/ minut. Presiunea in traseul de apa este 0,3 bar- 10 bar si un consum de gaz metan (G20) este de 0,6 /3 metri cubi per ora pentru Pmin/ Pmax.

 

Randamentul centralei termice Immergas Victrix Exa

 

Folosind tehnologia in condensare Immergas Victrix Exa asigura o eficienta supraunitara in conditii de putere nominala supraunitara si temperaturi de condensare in circuit astfel:  106 / 106,5%  pentru 50/30 °C; 107,2 / 107,8%  la temperaturi de functionare 40/30 °C. Pentru temperaturi de functionare 80/60 °C, randamentul la putere nominala atinge 98,1/ 97,2%, in timp ce pentru o functionare la 30% a puterii este 102% eficienta. 

Informatii electrice ale centralei termice Immergas Victrix Exa

 

Centrala termica in condensare Immergas Victrix Exa 24/28 ErP functioneaza alimentat la tensiunea de 230 V si 50 Hz frecventa, standardul functional in Romania si este clasificat pentru protectie electrica IPX5D. Sarcina existenta in ventilator  este de 145/76 Pa.

 

Racordurile  hidraulice ale centralei  Immergas Victrix Exa sunt in standard, ¾ pentru intrarea- iesirea instalatiei de incalzire, ½ pentru racordurile sanitare, iar intrarea pentru gaz are raportul ¾.

 

Dimensiuni ale centralei termice Immergas Victrix Exa 24/28 Erp

 

Centrala cantareste  37 kg goala si 40,4 kg plina (masa), la dimensiuni Inaltime/ Latime/Adancime de 763 mm/440 mm/303 mm.

Emisiiile de CO la arderea gazului natural sunt de 41mg/kWh (masa emisii/energie), iar pentru NOx 45mg/kWh, fiind clasificat in clasa ecologica  NOx 5. 

Caracteristici tehnice
Putere utila max. regim incalzire (40/30°C)
30,4 kW
Putere utila max. regim incalzire (50/30°C)
30,1 kW
Putere utila max. regim incalzire (80/60°C)
23,7 kW
Putere utila min. regim incalzire (40/30°C)
6,1 kW
Putere utila min. regim incalzire (50/30°C)
6,1 kW
Putere utila min. regim incalzire (80/60°C)
5,5 kW
Temperatura maxima agent termic
90 C
Domeniu de reglare a temperaturii agentului primar
20-85 C
Presiune maxima circuit incalzire
3 bar
Capacitate vas de expansiune circuit de incalzire
8 l
Presiune vas de expansiune
1 bar
Consum de gaz la Pmax/Pmin cu metan (G20)
2,56/0,6 mc/h
Putere utila max. regim acm
27,7 kW
Putere utila min. regim acm
5,5 kW
Domeniu de reglare a temperaturii a.c.m.
30-60 C
Debit de acm in serviciu continuu, cu DT = 30oC
13,7 l/min
Debit minim circuit sanitar
1,5 l/min
Presiune minima circuit sanitar
0,3 bar
Presiune maxima circuit sanitar
10 bar
Consum de gaz la Pmax/Pmin cu metan (G20)
3/0,6 mc/h
Eficienta la 30% putere nominala (80/60 °C)
102 %
Eficienta la putere nom./min. (80/60 °C)
98,1/ 97,2 %
Eficienta la putere nom./min. (50/30 °C)
106 / 106,5 %
Eficienta la putere nom./min. (40/30 °C)
107,2 / 107,8 %
Grad de protecţie
IPX5D
Tensiune/Frecventa
230 / 50 V / Hz
Sarcina disponibila ventilator
145/76 Pa
Temperatura maxima a gazelor de ardere
75 C
Intrare/iesire instalatie incalzire
3/4
Iintrare/iesire instalatie sanitara
1/2
Intrare gaz
3/4
Inaltime
763 mm
Latime
440 mm
Adancime
303 mm
Masa centrala plina Masa centrala goala Emisii CO (cu gaz natural) Emisii NOx (cu gaz natural) Clasa NOx
40,4 kg

Produse din aceeasi categorie

Acest produs face parte din categoria:
Centrale termice Centrale termice pe gaz in condensatie
Parerile clientilor despre Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP
Iancic Ana
Montata in Decembrie 2018, sunt foarte multumit. Foarte silentioasa. Cred ca un dezavantaj este faptul ca datorita calitatii acesteia cei de la Immergas nu ofera extra garantie. Dupa 24luni orice se intampla cu aceasta, este suportat direct din buzunar. Multumesc roinstalatii pentru seriozitate si profesionalism!
02 Ian 2019 12:27:27
HARAPU STELIAN

SUNT FOARTE MULTUNIT DE PRESTATIA DV.

10 Aug 2018 11:26:24
Marius

Buna

14 Mar 2018 08:05:04
Intrebari si raspunsuri despre Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP
Radu Vasile
Buna seara! La acest tip de centrala cine e autorizat cu punerea in functiune in Jud.-Neamt.Am achizitionat o asemenea centrala si nu stiu la cine sa apelez pentru montaj si punere in functiune!
26 Ian 2018 17:39:01
RoInstalatii.Ro

Buna ziua,

In certificatul de garantie regasiti lista de parteneri service ce pot efectua punerea in functiune a centralei.

ionut Banica
Buna ziua, Aceasta gama este cu schimbator de caldura bitermic sau cu schimbator de caldura secundar (in placi) pentru prepararea ACM ? multumesc
23 Mar 2017 09:48:47
RoInstalatii.Ro

Centrala dispune de schimbator secundar pentru preparare ACM

Vadim Cazacu
Buna ziua, Ce consum de curent electric are? Merge cu stabilizator de tensiune de 300w? Multumesc.
08 Feb 2017 12:04:29
RoInstalatii.Ro

Buna ziua,

Consumul electric este de 76 W, deci stabilizatorul de tensiune de 300 W este suficient.

Tudose Mihai
Buna ziua, Aceasta centrala (IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP) este compatibila cu aplicatia Dominus?
06 Feb 2017 20:31:07
RoInstalatii.Ro

Buna ziua,

Centrala este  compatibila cu aplicatia Dominus

Cristea Bogdan

Buna ziua, PIF include demontarea centralei vechi ? Multumesc!

10 Ian 2017 10:30:00
RoInstalatii.Ro

Buna ziua,

Aici aveti detalii despre PIF: https://www.roinstalatii.ro/p-i-f-punerea-in-functiune-a39

 

Vezi toate
Francu Marian
pompa de condens este si ea obligatorie...la ce foloseste ? Daca este obligatorie, atunci cat aosta un pachet complet format din : Centrala EXA 24/28 + Pompa de condens + Termostat de ambient si Filtru anticalcar ??
29 Sep 2016 09:16:32
RoInstalatii.Ro

Buna ziua,

Pompa de condens nu este obligaorie, aceasta este necesara in cazul in care scurgerea pentru evacuarea condensului din centrala este la distanta mare. Rolul acestei pompe este de a impinge condensul pana la cea mai apropiata scurgere.

Intreaba-ne si vom raspunde

Completati campurile marcate!Articole recomandate

P.I.F. - Punerea in functiune a centralelor termice

Punerea in functiune (PIF) este o operatiune efectuata de catre firmele de asistenta tehnica si service, si consta intr-o serie de verificari si reglaje conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2002. Citeste mai mult despre P.I.F. - Punerea in functiune
Roinstalatii.ro este un magazin virtual de referinta in domeniul instalatiilor termice si sanitare. Va asteptam cu oferte de pret actualizate permanent, promotii, cadouri. 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.19 - 29250.20
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO
Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP Immergas Cauti o centrala termica in condensare la preturi accesibile? Descopera oferta Roinstalatii pentru centrale termice pe gaz in condesatie 3264 3.024598 Poza produs Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP
Rating 3.09/5 bazat pe 74Pareri ale clientilor
RON 2799.00 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:

Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP

Gama VICTRIX EXA ErP ofera toate avantajele condensarii in conditiile unei utilizari deosebit de simple. Promovand tehnologia cea mai compatibila cu Directivele Europene si cu scopul de a reduce consumul de energie, noua gama se afirma ca o solutie eficienta pentru multe instalatii noi dar si pentru inlocuirea aparatelor existente.

Centrala murala Immergas Victix Exa este sistemul de incalzire pe care il cautati: rezistent, usor de montat si utilizat.  Este o centrala fiabila, usor de utilizat si, datorita tehnologiei in condensare, este ecologica si economica,  avand o putere pe incalzire de 24 KW.   Este o centrala in tiraj fortat, utila atat in incalzirea locuintelor, cat si in prepararea apei calde menajere.  

Componenta cheie a Immergas Victrix  Exa  24/28 Erp este modulul atat de modulul de condensare din inox care are dublu rol. Pe de o parte fiind o piesa principala in procesul de condensare aceasta ajuta utilizatorul sa economiseasca bani la factura de gaz natural, printr-un consum scazut, dar in acelasi timp sa fie prietenoasa cu mediul.  Este o centrala tehnologic noua, care se conformeaza deplin noilor  directive europene ErP.

Un alt atuu al acestei centrale este modul simplu in care aceasta poate fi utilizata. Afisajul LCD ofera utilizatorilor informatii despre functionarea si parametrii centralei.

Centrala este furnizata fara boiler incorporat. 

 

Produse similare:
Centrala termica in condensatie ARISTON CARES PREMIUM 24 EU
Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON CLAS ONE 24
Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX TERA 24/28 1 ErP, kit evacuare inclus
Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25, kit evacuare inclus
Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON GENUS ONE 24
Comentariu produs - by ,
3.09/ 5
Buna seara! La acest tip de centrala cine e autorizat cu punerea in functiune in Jud.-Neamt.Am achizitionat o asemenea centrala si nu stiu la cine sa apelez pentru montaj si punere in functiune!
Comentariu produs - by ,
3.09/ 5
Buna ziua, Aceasta gama este cu schimbator de caldura bitermic sau cu schimbator de caldura secundar (in placi) pentru prepararea ACM ? multumesc
Comentariu produs - by ,
3.09/ 5
Buna ziua, Ce consum de curent electric are? Merge cu stabilizator de tensiune de 300w? Multumesc.
Comentariu produs - by ,
3.09/ 5
Buna ziua, Aceasta centrala (IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP) este compatibila cu aplicatia Dominus?
Comentariu produs - by ,
3.09/ 5

Buna ziua, PIF include demontarea centralei vechi ? Multumesc!

Comentariu produs - by ,
3.09/ 5
pompa de condens este si ea obligatorie...la ce foloseste ? Daca este obligatorie, atunci cat aosta un pachet complet format din : Centrala EXA 24/28 + Pompa de condens + Termostat de ambient si Filtru anticalcar ??
3.09 6
Centrale termice Centrale termice pe gaz Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX EXA 24/28 1 ErP
Produsul a fost adaugat in cos. .
Alege judetul in care vrei sa iti livram comanda acest produs.
Continua cumparaturile
Acest produs se livreaza doar in Bucuresti si zonele limitrofe prin flota proprie Roinstalatii