Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie IMMERGAS Victrix Zeus 25 cu boiler INOX 45 l, kit evacuare inclus, Termostat de ambient SALUS IT500 controlat prin internet, Filtru anticalcar DOSAMAX BLU 1/2-1/2, Filtru anti-magnetita FERNOX TF1 SIGMA+ fluid

Transport gratuit
Pachete promo
Comanda telefonic: 0376.44.80.30
Cod: PACHET_2_3.028381
Producator: Immergas
Garantie: 2 ani
Plata in rate de la 800.75 lei
8090.00 lei
Transport gratuit oriunde in Romania
 
 
 

Centrala termica pe gaz in condensatie IMMERGAS Victrix Zeus 25 cu boiler INOX 45 l, kit evacuare inclus

VICTRIX ZEUS este incadrata in cea mai inalta clasa – 6 – sub aspectul clasificarii ecologice europene privitoare la emisiile de monoxid de carbon (CO) si oxizi de azot (NOx).
Interfata intuitiva si usor de utilizat dispune de display LCD, taste si butoane pentru setari si reglaj.
Otelul inox garanteaza rezistenta boilerului la actiunea apei, iar flansa inferioara larga faciliteaza operatiunile de mentenanta. Serpentina dubla din interior asigura un schimb rapid de caldura.
Capacitatea boilerului, combinata cu excelenta reglare a temperaturii, au permis incadrarea la nivel *** (3 stele) conform normei EN 13203-1, ceea ce semnifica performanta maxima privitoare la apa calda de consum, asigurand confortul necesar chiar in cazul furnizarii simultane la mai multi consumatori.
Modulul de condensare care echipeaza VICTRIX ZEUS este realizat cu o unica serpentina de schimb de caldura din otel inox. Absenta colectoarelor si a serpentinelor montate in paralel asigura o mare fiabilitate, iar numarul redus de imbinari sudate se traduce prin riscuri reduse de defectare datorate acestora.
Pompa electronica cu consum redus permite economii importante in raport cu pompele traditionale. Prezenta a doua sonde NTC de temperatura, pe tur si respectiv retur, asigura posibilitatea modularii continue a conditiilor de functionare in raport cu cerintele instalatiei, marind astfel eficienta sezoniera.
Vana de gaz electronica permite controlul raportului aer/gaz prin intermediul unui electrod multifunctional pozitionat in interiorul camerei de ardere; placa electronica auto-adapteaza parametrii arderii in cazul variatiei densitatii aerului sau a combustibilului.
In cazul schimbarii combustibilului (metan/GPL) duza nu trebuie schimbata: centrala este furnizata cu un cod unic de produs si este suficient sa se faca modificarea corespunzatoare in software-ul placii electronice.


Termostat de ambient fara fir SALUS IT500 controlat prin internet

O zonă de încălzire.
Două zone de încălzire independente (ar trebui achiziționat un senzor de temperatură iT300 suplimentar).
O zonă de încălzire și temporizator de apă caldă.
Are un semnal stabil de 868 MHz.
Comunică fără fir între dispozitive.
Receptorul are două ieșiri de control.
Programare incredibil de clară și intuitivă - este foarte ușor să setați / modificați valorile de referință ale temperaturii sau modurile termostatului.
Aplicații mobile dedicate gratuite - pentru sisteme Android și iOS.
Funcții și caracteristici practice, cum ar fi: programul de timp / temperatură (pentru săptămâna întreagă, zile individuale sau zile lucrătoare + weekend).
Moduri: vacanță, protecție la îngheț, funcția de geolocalizare.
Diferite tipuri de algoritmi de control pe care să le alegeți, inclusiv TPI (recomandat pentru sistemele de încălzire prin pardoseală) și histereză (de la +/- 0,25 ° C până la +/- 2 ° C valori).
Poate fi utilizat în sisteme de încălzire sau răcire, permite recalibrarea temperaturii măsurate sau modificarea preciziei temperaturii afișate în pași de 0,5 ° C și 0,1 ° C.


Filtru anticalcar DOSAMAX BLU 1/2-1/2

Utilizare: centrale termice, boilere
- montaj  pe verticala sau pe orizontala;
- filet 1/2 interior cu semiolandez;
- debit apa 1,5m3/h;
- presiune maxima de lucru 16 bar;
- pierderi de presiune la trecerea prin filtru 0,2 bar;
- temperatura maxima apa 45°C.


Filtru anti-magnetita FERNOX TF1 COMPACT + fluid protector

- Elimina impuritatile din sistem;
- Actiune unica, elimina impuritatile magnetice si non-magnetice;
- Punct de dozare pentru produsele din gama Fernox „F” Nu va bloca sau restrictiona debitul;
- Emisii de carbon certificate de Carbon Trust;
- Ideal pentru utilizare in spatii restranse si in zone de acces;
- Usor de montat - capacitate de orientare multipla;
- Se curata rapid si usor, fara demontarea unitatii;
- Poate fi montat pe conducte verticale si orizontale.


Acest produs face parte din categoria: Centrale termice Centrale termice pe gaz
 

Cele mai cautate branduri de centrale  termice pe gaz: Ariston, Immergas, Saunier Duval, Motan, Daikin, Buderus, Baxi

Centrale: Centrale termice pe gaz 24 Kw, Centrale termice pe gaz 30 Kw, Centrale termice pe gaz 35 Kw

 

 

 
8090.00 lei
RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO
Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie IMMERGAS Victrix Zeus 25 cu boiler INOX 45 l, kit evacuare inclus Immergas Cauti o centrala termica in condensare la preturi accesibile? Descopera oferta Roinstalatii pentru centrale termice pe gaz in condesatie 7122 PACHET_2_3.028381 Poza produs Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie IMMERGAS Victrix Zeus 25 cu boiler INOX 45 l, kit evacuare inclus
Rating 4.36/5 bazat pe 74Pareri ale clientilor
RON 8090.00 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:
Comentariu produs - by ,
4.36/ 5
0
Centrale termice Centrale termice pe gaz Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie IMMERGAS Victrix Zeus 25 cu boiler INOX 45 l, kit evacuare inclus Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie IMMERGAS Victrix Zeus 25 cu boiler INOX 45 l, kit evacuare inclus