Garnitura anti praf pentru tuburi panouri solare 58 mm

Comanda telefonic: 0376.44.80.30
Cod: ISLADR
Producator: Instalsol
Plata in rate
3.50 lei
Stoc epuizat
Indisponibil
 
 

Garnitura exterioară din silicon rezistent la temperaturi ridicate joacă mai multe roluri esențiale în sistemul de panouri solare. Iată cum își îndeplinește aceste roluri:

Protecția împotriva prafului și murdăriei: Garnitura oferă o barieră de protecție între tubul panoului solar și rezervorul de apă (boiler). Acest lucru previne intrarea prafului, murdăriei sau a altor particule străine în zona de contact dintre tub și rezervor. Astfel, se reduce riscul de deteriorare a garniturii sau de contaminare a apei din rezervor.

Protecția zonei de izolație cu spumă poliuretanică: Garnitura servește și ca protecție pentru zona de izolație cu spumă poliuretanică de la nivelul rezervorului. Acest lucru este important pentru a preveni deteriorarea sau degradarea izolației termice din cauza expunerii la factorii externi, cum ar fi umiditatea, temperaturile ridicate sau agenții atmosferici.

Fixarea tubului la nivelul boilerului: Garnitura ajută la stabilizarea și fixarea corectă a tubului panoului solar în poziție pe rezervorul de apă. Prin crearea unei etanșe între tub și rezervor și prin oferirea unui suport adecvat, garnitura contribuie la menținerea poziției corecte a tubului și la prevenirea mișcărilor sau a deplasărilor care ar putea afecta funcționarea sistemului.

În concluzie, garnitura exterioară din silicon rezistenta la temperaturi ridicate are multiple roluri în sistemul de panouri solare, incluzând protecția împotriva prafului și murdăriei, protecția zonei de izolație și fixarea corectă a tubului la nivelul rezervorului de apă. Prin îndeplinirea acestor funcții, garnitura contribuie la asigurarea performanței și durabilității sistemului de panouri solare.


Acest produs face parte din categoria: Panouri solare apa calda Accesorii panouri solare
 

3.50 lei
Indisponibil
RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO
Garnitura anti praf pentru tuburi panouri solare 58 mm Instalsol Accesorii panouri solare 41661 ISLADR Poza produs Garnitura anti praf pentru tuburi panouri solare 58 mm
RON 3.50 Pret valid pana la
Descriere produs:
Comentariu produs - by ,
nan/ 5
0
Panouri solare Accesorii panouri solare Garnitura anti praf pentru tuburi panouri solare 58 mm Garnitura anti praf pentru tuburi panouri solare 58 mm