Pachet Centrala termica in condensare SAUNIER DUVAL Isotwin Condens T26 boiler incorporat, Stabilizator de tensiune KEMOT 500 VA, 300 W, Kit protectie 3 in 1 SALVA CALDAIA pentru centrale termice, Termostat ambient fara fir HONEYWELL Lyric T6R, Wi-Fi

Transport gratuit
Pachete promo
Comanda telefonic: 0376.44.80.30
Cod: PACHET_2_10025222
Producator: Saunier Duval
Garantie: 6 ani
Plata in rate de la 874.08 lei
8835.00 lei
Transport gratuit oriunde in Romania
 
 
 

Centrala termica in condensare SAUNIER DUVAL Isotwin Condens T26 cu boiler incorporat 42 l, kit evacuare inclus

Noul schimbator de caldura primar din inox ofera o ardere optima: eficienta pana la 107,6 in regimul de sarcini partiale 30%(40/30);
Cu ajutorul conceptului "One box", toate componentele sunt integrate in invelisul unic, astfel, pierderile de caldura (racirea centralei) sunt reduse pentru fiecare componenta a centralei, rezervoarele fiind mentinute mai bine la o temperatura constanta;
Mai compact, cu doua rezervoare din otel inoxidabil insumand o capacitate totala de 42 de litri, Isotwin Condens este mai compacta decat o centrala asociata cu rezervor extern, pentru o cantitate echivalenta de apa calda menajera;
Confort maxim, adaptare automata in timp real a apei din instalatia de incalzire in functie de temperatura ceruta si temperatura interioara reala;
Gata cu pornirile/opririle bruste ale centralei termice datorita modulatiei in timp real a temperaturii apei care circula in circuitul hidraulic;
Reducerea consumului de gaz;
Temperatura placuta si omogena;
Fabricata in Nantes de Saunier Duval;
Ideala pentru o locuinta noua sau pentru inlocuirea unei centrale termice murale sau de sol;
Compacta: doar 470 mm latime;
Confort sanitar datorita IsoDyn2;
Display mare LCD retro-iluminat: citire simplificata a informatiilor;
Filtru de particule integrat: protectia schimbatorului principal si a schimbatorului sanitar;
Vas de expansiune sanitar de 2 litri;
Compatibila cu echipamente solare.


Stabilizator de tensiune KEMOT 500 VA, 300 W

Dimensiuni (LungimexLatimexInaltime) - 235 x 145 x 170 mm
Iesire - Europa (Schuko)
Prize Schuko - 2
Protectie - suprasarcina, temperatura, scurt-circuit, supratensiune si tensiune prea mica
Tensiune de iesire - 230V
Putere - 500VA
Frecventa - 50/60 Hz
Precizie +/-5 %
Putere - 300 W
Eficienta - 98 %
Tip - Monofazic
Conectori - Priza Schuko x 2
Display - Afisaj cu LED
Tensiune de intrare - 150-270 VAC
Tehnologie - Transformator toroidal C.R.G.O.


Kit protectie 3 in 1 SALVA CALDAIA pentru centrale termice
Pachetul include:

Filtru neutralizator centrale
Filtru neutralizator pentrun aciditatea condensului produs de centralele cu functionare in condensatie cu puteri până la 35 kw.
In baza noilor normative, acolo unde sunt instalate centrale cu funcționare in condensare, este obligatoriu instalarea unui filtru neutralizator al aciditatii condensatiei produsa de centrala pentru evitarea sa se produca daune conductelor de canalizare si ambientului.
Filtrul trebui instalat in aval de centrala unde condensul produs trece prin filtru care schimba PH-ul din acid alcalin prin actiunea granulelor din interiorul filtrului.
Corp:Polopropilena
Suport garnitura:Polipropilena
Sistem de fixare:Polipropilena
Garnituri:EPMD
Incarcatura neutralizanta:Carbonat de calciu

Filtru antimagnetita Turbo Mag
Este proiectat pentru a fi instalat pe centralele de incalzire cu scopul de a elimina impuritatile care circule pe conducta si care reprezinta un potential pericol pentru instalatii.
Poate indeparta atat nisip, prin intermediul sitei din polipropilena, cat si cele mai mici reziduri feroase datorita magnetului de mare putere din interior.
Impuritatile astfel separate pot fi eliminate prin deschiderea dispozitivului de evacuare a filtrului si indepartand in acelasi timp si magnetul.
Compatibilate:Apa, apa si glicol
Presiune maxima de funtionare:3 bar
Temperatura de lucru:0°C-90°C
Grad de filtrare:800 um
Conexiuni filetate:G 3/4" UNI-EN-ISO 228
Debit cu Dp 1 bar:5.4 m3/h

Filtru anticalcar Max Polyquick
Folosind in mod regulat rezervele universale de polifosfat Max Poliquick se poate impiedica formarea de calcar ce determina obturarea tevilor si limiteaza durata de viata a serpentinelor si a schimbatorului de caldura.
Datorita faptului ca sunt compacte asigura un dozaj perfect si prelungesc durata de utilizare a produsului.
Evitand formarea calcarului putem proteja mai bine instalatiile sanitare si de incalzire, robineti, centrale termice, boliere si masini de spalat.


Termostat de ambient fara fir HONEYWELL Lyric T6R, Wi-Fi

Programabil, reglabil, adaptabil.
Stim ca viata este imprevizibila. De aceea puteti fie sa alegeti o programare pentru sapte zile, fie sa modificati lucrurile de la distanta, daca planurile se schimba.
Lyric stie cat dureaza pentru ca locuinta sa ajunga la temperatura potrivita, eliminand experimentele si reducand facturile de energie.
Cereti 21 de grade la ora 7 dimineata, iar termostatul se va ocupa sa atinga aceasta valoare, indiferent de temperatura de afara. Gestionarea inteligenta a utilitatilor ajuta la mentinerea temperaturii dorite si a locuintei mereu confortabila si primitoare, pe orice vreme.
Termostatul Lyric T6 se adapteaza stilului de viata, folosind tehnologia inovatoare de limitare spatiala (Geofencing). Stie cand sunteti plecat, ajutandu-va sa economisiti energie. Stie, de asemenea, ca sunteti aproape de casa si se asigura ca veti gasi temperatura perfecta cand sositi. Va ofera liniste si un confort maxim al locuintei.
Preluati controlul cu aplicatia Lyric: La plaja. In aer. La birou. Stati linistit, stiind ca puteti controla termostatul inteligent T6 simplu si usor, de oriunde, oricand.
Pentru a porni rapid, aplicatia Lyric va va ghida pas cu pas prin procesul simplu de configurare.
Compatibilitatea aplicatiei cu sistemele Android si iOS va permite sa comandati termostatul inteligent T6, astfel incat aveti in permanenta controlul asupra utilitatilor locuintei.
Conectati mai multe smartphone-uri si tablete la termostat, pentru toata familia.
Termostatul inteligent Lyric T6 functioneaza cu multe dintre marcile de produse pentru locuinte inteligente, adaugandu-se zilnic noi dispozitive cu care se poate conecta. Functionand in armonie cu serviciul vocal bazat pe cloud , Alexa , cu aplicatiile pentru smartphone si cu dispozitivele conectate, puteti sa gestionati inteligent si eficient utilitatile locuintei.


Acest produs face parte din categoria: Centrale termice Centrale termice pe gaz
 

Cele mai cautate branduri de centrale  termice pe gaz: Ariston, Immergas, Saunier Duval, Motan, Daikin, Buderus, Baxi

Centrale: Centrale termice pe gaz 24 Kw, Centrale termice pe gaz 30 Kw, Centrale termice pe gaz 35 Kw

 

 

 
8835.00 lei
RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO
Pachet Centrala termica in condensare SAUNIER DUVAL Isotwin Condens T26 boiler incorporat, Stabilizator de tensiune KEMOT 500 VA, 300 W, Kit protectie 3 in 1 SALVA CALDAIA, Termostat fara fir HONEYWELL Lyric T6R, Wi-Fi Saunier Duval Cauti o centrala termica in condensare la preturi accesibile? Descopera oferta Roinstalatii pentru centrale termice pe gaz in condesatie 7293 PACHET_2_10025222 Poza produs Pachet Centrala termica in condensare SAUNIER DUVAL Isotwin Condens T26 boiler incorporat, Stabilizator de tensiune KEMOT 500 VA, 300 W, Kit protectie 3 in 1 SALVA CALDAIA, Termostat fara fir HONEYWELL Lyric T6R, Wi-Fi
Rating 4.44/5 bazat pe 550Pareri ale clientilor
RON 8835.00 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:
Comentariu produs - by ,
4.44/ 5
3
Centrale termice Centrale termice pe gaz Pachet Centrala termica in condensare SAUNIER DUVAL Isotwin Condens T26 boiler incorporat, Stabilizator de tensiune KEMOT 500 VA, 300 W, Kit protectie 3 in 1 SALVA CALDAIA, Termostat fara fir HONEYWELL Lyric T6R, Wi-Fi Pachet Centrala termica in condensare SAUNIER DUVAL Isotwin Condens T26 boiler incorporat, Stabilizator de tensiune KEMOT 500 VA, 300 W, Kit protectie 3 in 1 SALVA CALDAIA, Termostat fara fir HONEYWELL Lyric T6R, Wi-Fi