Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON ALTEAS ONE+ NET 30, kit evacuare inclus, Kit protectie 3 in 1 SALVA CALDAIA pentru centrale termice, Termostat de ambient fara fir HONEYWELL Lyric T6R, Wi-Fi

Transport gratuit
Pachete promo
Comanda telefonic: 0376.44.80.30
Cod: PACHET_3_3301772
Producator: Ariston
Garantie: 5 ani
Plata in rate de la 746.62 lei
7540.00 lei
Transport gratuit oriunde in Romania
 
 

Poti obtine o reducere de pana la 300 lei prin programul BuyBack Ariston.  vezi detalii
 
 
 

Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON ALTEAS ONE+ NET 30
Compania italiana isi continua seria de inovatii prin centrale Ariston Alteas One+ Net 30, echipamente murale de incalzire in versiune combi, pentru incalzirea interioarelor si a apei calde menajere. Noile produse de la Ariston vin cu patent nou al schimbatorului de caldura, XtraTech, total evoluat tehnic, un design impresionant si noi functii de conectivitate.
Ariston Alteas One+ Net 30 este proiectata pentru a deservi necesarul de incalzire si apa calda pentru apartamente. Incadrata in clasa energetica A+, acest produs de la Ariston vine si cu argumente de design si uzabilitatea puternice.
Centrala murala Ariston Alteas One vine cu un nou display si posibilitate de conectivitate la Internet, gateway-ul Wi- Fi fiind incorporat in echipament.
Prin modelele de centrale Alteas One+ Net,  prin noul schimbator de caldura XtraTech si functia Ignition System, Ariston reuseste sa imbine caracteristici care pun accent pe eficienta sporita, fiabilitate, durata de viata indelungata in conditii de performante constante ale echipamentului.  In egala masura, gama Alteas One este proiectata cu un nou design, utilizand materiale vizual impactante (sticla semisecurizata).
Centrala Ariston Alteas One+ Net 30 este o centrala in condensatie ultra-performanta, proiectata pentru eficienta, fiabilitate si siguranta. In afara noului schimbator de caldura,  XtraTech,  modelul de centrala termica este prevazut cu modulul Ignition System.
Combustia controlata prin functia Ignition System asigura arderea eficienta, fara pierderi. In plus, aceasta caracteristica de performanta mai asigura:
- Un singur cazan pentru GPL sau gaz natural, fara sa necesite modificari tehnice (este suficienta setarea unui singur paramentru);
- Intretinerea simpla a cazanului;
- Siguranta in exploatare  in cazul instalarii sau setarii eronate GPL sau Gaz Natural;
- Punerea in functiune simplificata, fara sa fie nevoie ca vana de gaz sa fie reglata manual;
- Monitorizeaza arderea si detecteaza combustia anormala.
Alte functii ale centralei Ariston Alteas One+ Net 30:
- Centrala Ariston Altea One Net 30 este prevazuta in stilul companiei italiene cu extra functii pentru uzabilitate si confort;
- Functia Auto: reglarea a incalzirii in functie de cei doi senzori interiori si cel exterior;
- Functia Confort: incalzirea apei calde menajere rapid;
- Programare orara integrata: permite programarea centralei termice din afisajul touch cu care este prevazut acest model;
- Autodiagnoza activa: centrala furnizeaza informatii complete despre erori aparute in sistem.
Modelul de centrala Alteas One+ Net 30 este prevazuta in pachetul standard cu sonda externa si senzor modulant, pentru cresterea randamentului.
Toate aceste caracteristici tehnice ale noilor modele de centrale Ariston diminueaza consumul de energie si creste eficienta.


Kit protectie 3 in 1 SALVA CALDAIA pentru centrale termice
Pachetul include:
Filtru neutralizator centrale
Filtru neutralizator pentrun aciditatea condensului produs de centralele cu functionare in condensatie cu puteri până la 35 kw.
In baza noilor normative, acolo unde sunt instalate centrale cu funcționare in condensare, este obligatoriu instalarea unui filtru neutralizator al aciditatii condensatiei produsa de centrala pentru evitarea sa se produca daune conductelor de canalizare si ambientului.
Filtrul trebui instalat in aval de centrala unde condensul produs trece prin filtru care schimba PH-ul din acid alcalin prin actiunea granulelor din interiorul filtrului.
Corp:Polopropilena
Suport garnitura:Polipropilena
Sistem de fixare:Polipropilena
Garnituri:EPMD
Incarcatura neutralizanta:Carbonat de calciu

Filtru antimagnetita Turbo Mag
Este proiectat pentru a fi instalat pe centralele de incalzire cu scopul de a elimina impuritatile care circule pe conducta si care reprezinta un potential pericol pentru instalatii.
Poate indeparta atat nisip, prin intermediul sitei din polipropilena, cat si cele mai mici reziduri feroase datorita magnetului de mare putere din interior.
Impuritatile astfel separate pot fi eliminate prin deschiderea dispozitivului de evacuare a filtrului si indepartand in acelasi timp si magnetul.
Compatibilate:Apa, apa si glicol
Presiune maxima de funtionare:3 bar
Temperatura de lucru:0°C-90°C
Grad de filtrare:800 um
Conexiuni filetate:G 3/4" UNI-EN-ISO 228
Debit cu Dp 1 bar:5.4 m3/h

Filtru anticalcar Max Polyquick
Folosind in mod regulat rezervele universale de polifosfat Max Poliquick se poate impiedica formarea de calcar ce determina obturarea tevilor si limiteaza durata de viata a serpentinelor si a schimbatorului de caldura.
Datorita faptului ca sunt compacte asigura un dozaj perfect si prelungesc durata de utilizare a produsului.
Evitand formarea calcarului putem proteja mai bine instalatiile sanitare si de incalzire, robineti, centrale termice, boliere si masini de spalat.


Termostat de ambient fara fir HONEYWELL Lyric T6R, Wi-Fi
Programabil, reglabil, adaptabil.
Stim ca viata este imprevizibila. De aceea puteti fie sa alegeti o programare pentru sapte zile, fie sa modificati lucrurile de la distanta, daca planurile se schimba.
Lyric stie cat dureaza pentru ca locuinta sa ajunga la temperatura potrivita, eliminand experimentele si reducand facturile de energie.
Cereti 21 de grade la ora 7 dimineata, iar termostatul se va ocupa sa atinga aceasta valoare, indiferent de temperatura de afara. Gestionarea inteligenta a utilitatilor ajuta la mentinerea temperaturii dorite si a locuintei mereu confortabila si primitoare, pe orice vreme.
Termostatul Lyric T6 se adapteaza stilului de viata, folosind tehnologia inovatoare de limitare spatiala (Geofencing). Stie cand sunteti plecat, ajutandu-va sa economisiti energie. Stie, de asemenea, ca sunteti aproape de casa si se asigura ca veti gasi temperatura perfecta cand sositi. Va ofera liniste si un confort maxim al locuintei.
Preluati controlul cu aplicatia Lyric: La plaja. In aer. La birou. Stati linistit, stiind ca puteti controla termostatul inteligent T6 simplu si usor, de oriunde, oricand.
Pentru a porni rapid, aplicatia Lyric va va ghida pas cu pas prin procesul simplu de configurare.
Compatibilitatea aplicatiei cu sistemele Android si iOS va permite sa comandati termostatul inteligent T6, astfel incat aveti in permanenta controlul asupra utilitatilor locuintei.
Conectati mai multe smartphone-uri si tablete la termostat, pentru toata familia.
Termostatul inteligent Lyric T6 functioneaza cu multe dintre marcile de produse pentru locuinte inteligente, adaugandu-se zilnic noi dispozitive cu care se poate conecta. Functionand in armonie cu serviciul vocal bazat pe cloud , Alexa , cu aplicatiile pentru smartphone si cu dispozitivele conectate, puteti sa gestionati inteligent si eficient utilitatile locuintei.


Acest produs face parte din categoria: Centrale termice Centrale termice pe gaz
 

Cele mai cautate branduri de centrale  termice pe gaz: Ariston, Immergas, Saunier Duval, Motan, Daikin, Buderus, Baxi

Centrale: Centrale termice pe gaz 24 Kw, Centrale termice pe gaz 30 Kw, Centrale termice pe gaz 35 Kw

 

 

 
7540.00 lei
RoInstalatii.Ro Magazin de instalatii sanitare & termice ⭐ Descopera online gama variata de obiecte 👉 Preturi avantajoase 👉 Calitate garantata 0376.44.80.30 Email: comenzi@roinstalatii.ro

RON 0.20 - 173968.00
Strada Verdetei 12, Bucuresti,030886 Sector 3 RO
Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON ALTEAS ONE+ NET 30 Ariston Cauti o centrala termica in condensare la preturi accesibile? Descopera oferta Roinstalatii pentru centrale termice pe gaz in condesatie 7052 PACHET_3_3301772 Poza produs Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON ALTEAS ONE+ NET 30
Rating 4.44/5 bazat pe 550Pareri ale clientilor
RON 7540.00 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:
Comentariu produs - by ,
4.44/ 5
3
Centrale termice Centrale termice pe gaz Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON ALTEAS ONE+ NET 30 Pachet Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON ALTEAS ONE+ NET 30
 
Poti obtine o reducere de pana la 300 lei prin programul BuyBack Ariston.  vezi detalii