Nu aduce anul ce aduce Black Friday! Roinstalatii.ro va pregateste preturi fierbinti la centrale termice in luna noiembrie!

Nu aduce anul ce aduce Black Friday! Roinstalatii.ro va pregateste preturi fierbinti la centrale termice in luna noiembrie!

Va doriti o centrala termica la preturi de nerefuzat? De Black Friday 2023, in luna noiembrie, Roinstalatii.ro va pregateste preturi imbatabile la centralele termice! Pe durata ofertei veti avea reduceri consistente pe website-ul nostru pentru marci de top din domeniu! Daca Ariston, Bosch, Immergas, Protherm, Saunier Duval, Vaillant sau Viessmann sunt in cautarile dvs. frecvente, vizitati-ne si le veti gasi pe toate intr-un singur loc cu avantaje multiple!  Nu uitati de transportul gratuit.

Achizitionand produse de pe site-ul nostru in valoare de 700 de lei beneficiati de transport gratuit Bucuresti si in judetul Ilfov, dar si in orasele unde avem parteneriate pentru livrare. Urmariti produsele care indica TRANSPORT GRATUIT sau TRANSPORT GRATUIT LIMITAT, pentru a beneficia de aceasta facilitate in orasul in care va aflati!


La Roinstalatii.ro, toate centralele termice sunt insotite de garantie. Pentru o gama larga de produse kitul de evacuare a gazelor este inclus in pret. Urmariti site-ul Roinstalatii.ro pentru detalii ale promotiei de Black Friday si ale privilegiilor pe care le aveti cumparand de la noi! Pregatiti-va un Black Friday al centralelor termice la Roinstalatii.ro!


Producatori de centrale termice in oferta Roinstalatii


Ca Black Friday sa nu va prinda pe nepregatite, va recomandam sa rasfoiti oferta noastra de produse, caracteristicile tehnice si marcile producatoare  ca in final sa alegeti ce vi se potriveste.


Ariston: puteti alege din oferta de centrale termice murale, conventionale sau in condensare. Puterea centralelor Ariston se intinde in intervalul 6- 35+ kW,  astfel gasiti centrala potrivita pentru a incalzi suprafata dorita.


Viessmann: Puteti alege din cele cateva modele de centrale termice Viessmann, utilizate pentru incalzirea apei calde menajere si a locuintei; toate stau sub semnul calitatii Viessmann. Noxele sunt eliminate in tiraj fortat la toate tipurile de centrale.


Immergas: In oferta noastra gasiti centrale termice in condensatie. Produsele din gama acopera o putere intre 24 pana si 120 kW, unele dintre centralele Immergas avand boiler incorporat.


Saunier Duval: Pe roinstalatii.ro gasiti sapte modele de centrale, toate functionand pe sistemul condensarii. Ele deservesc incalzirea locuintei si a apei menajere.


Motan: Centralele termice Motan, de productie romaneasca, sunt usor de utilizat si de montat. 

 

Acestia sunt doar o parte dintre producatori, va invitam sa descoperiti lista completa pe siteul nostru.


Notati-va in agenda Black Friday la Roinstalatii.ro!