Garantia produselor vandute pe www.roinstalatii.ro

Toate produsele comercializate pe roinstalatii.ro sunt noi si beneficieaza de garantie conform legilor in vigoare.  Pentru toate produsele comandate si vandute de SC CREATIV TOOLS prin intermediul magazinului online www.roinstalatii.ro vei primi certificat de garantie in original emis, dupa caz, de importator, producator sau distribuitor.

 

 

SC CREATIV TOOLS SRL va aduce la cunostinta odata cu plasarea unei comenzi si achizitionarea produselor ca fiecare importator / producator / distribuitor are propriile conditii de acordare a garantiilor, fiind sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui acestora la nivel national. Conditiile si perioada de acordare a garantiei pot diferi de la un producator la altul si, de asemenea, de la un produs la altul.


Toate produsele pe care le primiti odata cu comenzile sunt insotite de certifcatele de garantie in original. Garantiile sunt emise de importator / producator / distribuitor care are in portofoliu produsul respectiv.


In cazul in care produsul se defecteaza in perioada de garantie, iar conditiile de acordare a garantiei au fost respectate, reparatia este asigurata de reteaua de service autorizat a importator / producator / distribuitor in centrele de service specificate in certificatul primit odata cu produsele.

 

Garantia produselor este de 2 tipuri:
a) Garantie tehnica : garantia oferita de distribuitor sau producator - in acest termen, distribuitorul sau producatorul se angajeaza ca, in cazul lipsei conformitatii sa readuca produsul la conformitate.
b) Garantie de conformitate : garantia legala in conformitate cu OUG 140/2021, aplicabila in cazurile in care garantie tehnica este mai mica iar durata media de utilizare este de minim 24 de luni. In acest termen, vanzatorul se angajeaza ca, in cazul lipsei conformitatii sa readuca produsul la conformitate. Acest tip de garantie este aplicabil doar persoanelor fizice. 


In cazul unei defectiuni, pentru a beneficia de reparatii in conditiile de acordare a garantiei, trebuie sa luati legatura cu cel mai apropiat centru de service mentionat in certificatul de garantie primit odata cu produsele. De aici veti primi instructiuni privind procedurile necesare pentru remedierea defectiunilor.